Egyéb, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak, alumínium nyílászáró, redőny, árnyékolástechnika, beépítés, csere, eladó, kereskedés, bejárati ajtó, Szolnok, Hevestherm, Fenstherm, akció, hirdetés
109_fejlecbeBezár
2135_head.jpg
Reklám bezárása
109.png

Katalógus: Egyéb

Roletták - Kód: 366341

Hagyományos és tetőtéri nyílászárókra egyaránt alkalmazható árnyékoló berendezés, mely a nyíló szárny keretére vagy a nyílászáró falc részébe kerülhet felszerelésre.
A roletták működtetése történhet a roletta csövének belsejébe épített rugós vagy gyöngyláncos szerkezet segítségével.

Fényáteresztő textíliák:
A nevéből adódóan ezek a textilek valóban csak árnyékoló szerepet tölthetnek be, hisz a lakásba jutó fényt csak részben szűrik meg. A pasztell és élénk színeket felvonultató színminta bőséges színválasztékot kínál Önnek.
Felhasználását főként hagyományos nyílászárókra javasoljuk. A naphálóval szerelt roletta jellegzetessége, hogy jelentősen megtöri a nyílászárón beáramló napsugarak erősségét.
A helyiségbe bejutó fény már nem lesz zavaró erősségű, és a munkavégzés is kellemesebbé válik.

Fényzáró textíliák:
E textilek nem engedik át a fényt, ezért kiválóan alkalmasak tetőtéri ablakok és hagyományos nyílászárók előtt elhelyezett számítógépes munkahelyek árnyékolására.
A fényzáró textilek két anyagminőségre bonthatók.

Az un. alupigmentált textilek rendelkeznek még egy alupigmentált - fényvisszaverő - réteggel is. Ennek lényege, hogy az ablakon keresztül a textilre érkező fénysugarakat a textil alupigmentált része, mint egy tükör visszaveri, így biztosítván azt, hogy a szobában elviselhetőbb legyen hőérzet.» Részletek


Reluxák - Kód: 366339

z egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon.
A reluxák többnyire az ajtó vagy ablak nyíló szárnyára kerülnek felszerelésre, gyakorta feszített kivitelben.
A lamellák feszítésével megakadályozható, hogy a nyílászáró működtetése során a reluxa eltávolodjon, majd nekicsapódjon az ajtó vagy ablak keretéhez, ezáltal megsértse annak felületét.
A feszített kivitelben készült reluxa tökéletes a tetőtéri ablakok árnyékolására is.

A legjobban elterjedt és legkedvezőbb árú árnyékoló az alumínium lamellás reluxa, melynek alábbi két típusát több, mint 35 féle színben kínáljuk Önnek:
-16mm-es lamella szélességgel rendelkező reluxa főként a kisebb felületű műanyag nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására szolgál
-25mm-es lamella szélességű reluxa a régebbi típusú, kisebb és nagyobb felületű nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására kínál megoldást.» Részletek


Napellenzők - Kód: 366338

A napellenzők kiválóan alkalmasak teraszok, kertek és nagyobb erkélyek árnyékolására.

A cégünk által forgalmazott UV stabil SATTLER ponyvával szerelt napellenzők fő teherhordó elemei acélból, míg a lánccal feszített könyökkarok alumínium öntvényből készülnek.» Részletek


Szalagfüggönyök - Kód: 366337

A 90-es évek elejétől egyre inkább nagyobb népszerűséget vívott ki magának ez a típusú árnyékoló berendezés. Főbb alkalmazási területei főként irodák, bankok és egyéb olyan szolgáltatói és kereskedelmi létesítmények, ahol a nagy üvegfelülettel rendelkező nyílászárók árnyékolása a cél.
Természetesen az általunk forgalmazott szalagfüggöny lamellák színválasztéka lehetővé teszi a lakások belső enteriőrjéhez leginkább megfelelő lamella típus kiválasztását.

A textilek fényáteresztő és fényzáró anyagból készülnek.
A lamellák elkészítése 127mm-es szélességben lehetséges.

A szalagfüggöny karnisok kétféle módon kerülhetnek elhelyezésre.
A hagyományos karnis az oldalfalra, vagy mennyezetre a padlóval párhuzamosan kerül felszerelésre.
A modern nyílászárók piacán egyre gyakrabban fordulnak elő a tetőtérben, ferde síkban elhelyezkedő ablak rendszerek. Ilyenkor a karnist úgy kell elhelyeznünk, hogy az a padló vonalához képest egy adott szöget zár be. Ezeknél a szalagfüggönyöknél a lamellákat egy szögtörő kardán elem köti a karnishoz. A lamellák fordításakor ez a kardán biztosítja a lamellák állandó függőleges helyzetét.» Részletek
Nyílászáró Szolnok - Ádám Ablak

Szolnok, Baross utca 24 . Tel.:(56) 951 807, (30) 382 6552

Írjon Nekünk, ha kérdése van szolgáltatásunkkal
vagy a cégünkkel kapcsolatban!
* kötelező
Térkép